Betaling voltooid!

Beste rally rijder!

Dankjewel voor je inschrijving & betaling; stap 1 is gezet; de inschrijving. Vanaf hier wordt het alleen maar leuker! Via de social media (LinkedIN en Instragram) kun je ons volgen om de voorpret compleet te maken. Maar natuurlijk houden we je ook persoonlijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de voorbereiding. De locaties liggen zo goed als vast en we kunnen zeggen dat het weer een schitterende route wordt. Brabant en ? worden weer mooi op de kaart uitgetekend en je komt op plekjes waar je vast nog nooit bent geweest.

Alvast een paar praktische zaken:

    1. Noteer maandag 2 september in je agenda!! Die avond (18.00 uur) nemen we je mee in de last minute tips & trics om de rally foutloos en binnen de tijd te halen. Ook als je meedoet voor fun en niet perse in de prijzen hoeft te vallen….. we raden je aan hierbij aanwezig te zijn. Details volgen! 
    2. Deelnemers die zaterdag starten? Houd vast je agenda leeg vanaf zaterdag 12.00 uur (exclusief je reistijd naar Eindhoven).
    3. Deelnemers die zondag starten? Ontvangst is zondag 08.30 uur in Eindhoven!

Vanzelfsprekend berichten we je later over de locatie en verdere details! We houden heel graag de spanning zo lang mogelijk vast!

Wij hebben er weer zin in!

Hartelijke groet namens de organisatie,

Jessy, Patrick, Paul, Dirk-Jan & Imke