Rally 2024

Lekker, tijd om je in te schrijven!
Schrijf je via onderstaand formulier in. Vanwege de app waarmee we rijden, dienen we alle gegevens van zowel rijders als navigators voor 15 augustus 2024 in ons bezit te hebben. Deelname is pas definitief als we alle gegevens voor 15 augustus ontvangen hebben en als het deelnamegeld voldaan is. Deelname annuleren na 15 augustus 2024 is niet mogelijk. Het bedrag dat overblijft na betaling van de reserveringen zal aan het goede doel worden geschonken. Het wijzigen van rijders- of navigator informatie kan na 1 september tegen betaling van € 25,- administratiekosten. We kunnen dan niet garanderen dat de informatie in het routeboek volgens de wijzigingen wordt opgenomen.

DE RALLY extended version

zaterdag 14 & zondag 15 september 2024
Mariënhage Eindhoven
Zaterdag 13.00 uur – zondag 22.00 uur
€ 1.234,50 (excl. btw)

Voor de early birds starten we de proloog op zaterdag 14 september met een korte rally rondom Eindhoven. Na de opwarmronde van de auto, de finish en de opfrisronde van onszelf, gaan we culinair Eindhoven te voet verder verkennen. Verschillende chefs zullen hun signature dish aan ons presenteren. Niet te laat naar bed, want op zondagochtend starten we op tijd met DE Eindhovensche Rally. Inschrijven geschiedt op volgorde van aanmelding, er zijn hiervoor maar 20 starttickets beschikbaar. Een startticket is een entreebewijs voor 2 personen/1 equipe op basis van 1 hotelkamer voor 2 personen en natuurlijk 2x diner, ontbijt, lunch en drankjes op de locaties zoals door de organisatie gefaciliteerd.

DE EINDHOVENSCHE RALLY

Zondag 15 september 2024
ASV Eindhoven
09.00 uur start
€ 777,- (excl. btw)

Hier kijken we al een jaar lang naar uit; editie #4! Hoe kunnen we de rally nog spectaculairder, verrassender en geslaagder maken dan voorgaande edities? Dat mogen jullie ons op 15 september vertellen. Maar hier schrijf je je in voor de rally van zondag 15 september; een volledig verzorgde dag van start tot finish voor 2 personen/1 equipe! Hiervoor zijn 65 starttickets beschikbaar.