Trainingsavond

Woensdag 6 september
PROLEASE ’s-Hertogenbosch
19.30 – 22.30 uur

Natuurlijk kun je de rally rijden zonder voorbereiding. Maar als je het leuk vindt om die kleine tips & trics mee te krijgen zodat je niet achteraf denkt; “Had ik maar….”, dan is het verstandig om vooraf de competitie te peilen en je in te schrijven voor de trainingsavond. Je ontmoet je mede-strijders, organisatoren en de rallymaster zodat je kunt proberen hen alvast wat tactieken te ontfutselen. Deze avond is kosteloos voor deelnemers van de rally. Schrijf je in!

Via dit email adres kun je je opgeven voor deze dag. Geef hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen.

DE RALLY extended version

zaterdag 16 & zondag 17 september 2023
Mariënhage Eindhoven
Zaterdag 13.00 uur – zondag 22.00 uur
€ 1.234,50 (excl. btw)

Voor de early birds starten we de proloog op zaterdag 16 september met een korte rally rondom Eindhoven. Na de opwarmronde van de auto, de finish en de opfrisronde van onszelf, gaan we culinair Eindhoven te voet verder verkennen. Verschillende chefs zullen hun signature dish aan ons presenteren. Niet te laat naar bed, want op zondagochtend starten we op tijd met DE Eindhovensche Rally. Inschrijven geschiedt op volgorde van aanmelding, er zijn hiervoor maar 20 starttickets beschikbaar. Een startticket is een entreebewijs voor 2 personen/1 equipe op basis van 1 hotelkamer voor 2 personen en natuurlijk 2x diner, ontbijt, lunch en drankjes op de locaties zoals door de organisatie gefaciliteerd.

DE EINDHOVENSCHE RALLY

Zondag 17 september 2023
ASV Eindhoven
09.00 uur start
€ 777,- (excl. btw)

Hier kijken we al een jaar lang naar uit; editie #3! Hoe kunnen we de rally nog spectaculairder, verrassender en geslaagder maken dan voorgaande edities? Dat mogen jullie ons op 18 september vertellen. Maar hier schrijf je je in voor de rally van zondag 17 september; een volledig verzorgde dag van start tot finish voor 2 personen/1 equipe! Hiervoor zijn 65 starttickets beschikbaar.