We simply love everything that moves us

Eindelijk heeft Eindhoven een eigen rally!

Met het hoofd, maar vooral ook met het hart

Aan je initiële inschrijving zijn in principe geen kosten verbonden, maar als je wordt toegelaten tot het exclusieve deelnemersveld van de Eindhovensche Pinkster Rally, dan is je inschrijving pas definitief als je deelnemersbijdrage op onze rekening is bijgeschreven. Kosten voor deze rally bedragen 1.500 euro per equipe. Maar dat is dan ook echt inclusief alles. Van ontbijt, tot lunch, tot diner, tot overnachting, tot... het rallyboek, en een prachtig kledingpakket, want dat is natuurlijk een must voor een onvergetelijke dag en route. Van start tot finish leggen we je volledig in de watten. 

Overigens is het mogelijk om de rallykosten in de vorm van sponsoring om te zetten, want we rijden tenslotte voor het goede doel. In die zin, al het geld dat onder aan de streep overblijft, schenken we aan goede doelen binnen de gezondheidszorg. Waar zij blij mee zijn en je blij van wordt, want fiscaal kan dit aantrekkelijk zijn.

Wanneer u zich als sponsor wilt verbinden aan de Eindhovensche Pinkster Rally, dan neem je contact op met Toon Bijnen en/of Patrick Theunisse, die binnen onze organisatie verantwoordelijk zijn voor sponsoring.

Aanmelden is mogelijk via het aanmeldformulier op de website.

Pure adrenaline

Wat is er mooier dan samen met je navigator over 's lands mooiste wegen te slingeren. Op plekken te komen waar je nog nooit geweest bent. Je te verliezen in het moment en gewoon te genieten van alles om je heen, de auto en tegelijkertijd knettergek worden van dat onleesbare routeboek... Je moet natuurlijk wel een beetje competitief ingesteld zijn, anders is de lol er snel vanaf. We dagen je met deze eerste Eindhovensche Pinkster Rally echt uit, want het is - zeker als jullie je durven in te schrijven voor de Sportklasse - alles behalve een spelletje. Maar zo leer je elkaar natuurlijk wel kennen. Net zoals dat wij je tijdens deze rally nieuwe gezichten laten ontmoeten die net zo gek van auto's zijn als jou. Voor je netwerk is dat natuurlijk altijd interessant, zeker als je op het punt staat om je navigator transfervrij te laten vertrekken...

 

Sponsor worden? 

Een beetje Eindhovenaar voelt en herkent 'de vibe' van deze rally als geen ander, maar onze scope is natuurlijk veel breder. Eindhoven leeft en bruist van de energie. Als je Eindhoven samen met ons in letterlijke zin in beweging wilt zetten, dan is het sponsoren van deze tweedaagse rally misschien helemaal niet zo'n gek idee. Los van het feit dat er tal van mogelijkheden zijn, komen we uiteraard sowieso graag met je in gesprek. Dus bel of mail ons, dan maken we een afspraak.   

 

 

EPR in essentie

In essentie is rally rijden natuurlijk appeltje eitje. Op papier althans. Eenmaal in de auto komt alles samen en draait het om het samenspel tussen auto, rijder en navigator. Waarin de navigator en de auto eigenlijk het belangrijkste zijn... hoewel, onderschat het vertrouwen dat een rijder in zijn navigator moet hebben niet. Durft hij of zij jou blind te volgen terwijl iedereen naar rechts gaat en jullie rechtdoor rijden... De uitdaging van deze rally is terug te brengen naar drie punten: 1) Dat je er zin in hebt 2) Dat je ongeacht je klasse, goed moet willen rijden 3) Dat je niks mist en je auto heel houdt tot aan de finish. Anders heb je - hoewel we vervangend vervoer voor je achter de hand hebben - sowieso geen kans. 

 

Ontmoet de organisatie

Voor u het weet bent u onderweg met een groep enthousiaste mensen die niet alleen Eindhoven, maar ook de rallysport een warm hart toedragen. Die genieten van events als Wings & Wheels, de Tulpenrally, maar ook voor kleinere rally's niet hun neus ophalen. In het hart van onze organisatie treft u Toon Bijnen (sponsoring), Paul van den Donk (rally coördinatie), Dirk Jan Donatz (marketing), Paul den Ronden (financiën) Dre Timmermans (voorzitter), Patrick Theunisse (sponsoring), maar maakt u zich geen zorgen, want er zijn nog veel meer mensen betrokken bij dit unieke tweedaagse Eindhovensche rally event.

Zou u ons een keer willen ontmoeten of heeft u ideeën waarmee u dit initiatief nog verder denkt te kunnen verbeteren, mail ons dan > organisatie@ehv-rally.nl

 

Stichting Eindhovensche Rally is een gedreven organisatie met onbezoldigde vrijwilligers, die zich inzetten om vanuit hun hart - met passie - charitatieve instellingen te helpen met het verwezenlijken van hun dromen en wensen. Instellingen die we niet elke dag op radio of tv voorbij zien komen, maar die net zo hard op zoek zijn naar funding. Om die reden organiseren wij nu de eerste Eindhovensche Pinkster Rally en zijn wij continu op zoek naar sponsoren die - net als wij - het leven omarmen.  

Doel Stichting Eindhovensche Rally 
Het inzamelen van financiële middelen die geschonken worden aan  jaarlijks te bepalen goede doelen met ingang van 14-06-2019. De goede doelen zijn instellingen ten behoeve van onderzoeken, patiëntenverenigingen en  innovatie op het gebied van gezondheid. Dit d.m.v. het organiseren van een jaarlijkse rally in de regio Eindhoven, alsmede het organiseren van meerdere sportieve evenementen.

// Beleidsplan - RSIN 860140180 //