Over ons

Wat gebeurt er als je een paar autofanaten, organisatietalenten, mensen met een groot netwerk en een Bourgondisch hart bij elkaar zet? Dan worden er mooie plannen geboren! Ideeën genoeg, dan de uitvoering nog. Helaas door Corona enkele jaren later dan gepland maar alsnog kwam er in 2021 een eerste echte Eindhovensche Rally, en in 2022 een tweede en in 2023 een derde. Wat ons betreft daarna nog velen meer. De equipes zijn in ieder geval steeds sneller verkocht.

Verschillende dorpen en steden om ons heen kunnen zich al enkele jaren gelukkig prijzen; zij beschikken over een ‘eigen’ rally. Sommige rally’s kennen al een jarenlange traditie, deelnemersvelden met vaste gasten, soms op open inschrijving, soms zo exclusief dat je uitgenodigd dient te worden op voorspraak van één van de bestuursleden. Eindhoven mocht in dit lijstje niet ontbreken vonden wij! Daarmee was De Eindhovensche Rally een feit.

Enkele vaste ingrediënten horen in het programma; een mooie route, uitgezet voor een professionele rallymaster, uitstekende verzorging van de inwendige mens volgens Brabantse maatstaven, unieke locaties, een uitdagende weergave van de route in een prachtig vormgegeven routeboek, een dag om te netwerken, fijne nieuwe mensen te ontmoeten. Kortom: allemaal samen voor het goede doel, want daar doen we het voor.

Wij; Patrick Theunisse, Dirk-Jan Donatz, Paul den Ronden, Jessy Couwenberg en Imke Segers zijn de drijvende krachten achter de organisatie van deze rally. Samen brengen we deelnemers, horecaondernemers, rallymasters, sponsoren en goede doelen bij elkaar om er samen een fantastische dag van te maken. Want SAMEN is hierin het kernwoord. Iedereen die ons én het goede doel een warm hart toedraagt, zorgt ervoor dat we onze rijders en navigators een fantastische dag bezorgen.