Een unieke kans om uw doelgroep face-to-face te ontmoeten

Nieuwe wegen leiden vaak tot nieuwe kansen
Een unieke kans om uw doelgroep face-to-face te ontmoeten

Natuurlijk zijn we los van deelnemers 'op jacht' naar sponsoren. We hebben hier een gedegen plan voor ontwikkeld, waarbij we invulling hebben gegeven aan verschillende sponsorpakketten. Zo kunt u kiezen uit het EPR gold-, silver- of het uiterst (fiscaal) aantrekkelijke bronzen sponsorpakket, waarmee u zich in alle gevallen garandeert van een felbegeerd startbewijs. We vertellen u er graag meer over, want zo zijn er ook aantrekkelijke media-, event- en supporter partner pakketten. Dus bel of mail ons om op korte termijn een persoonlijke afspraak in de agenda's te verankeren. We ontmoeten u graag!

sponsoring@ehv-rally.nl

EPR Bronze Sponsor

Het minst uitgebreide, maar tegelijkertijd misschien ook het meest aantrekkelijke pakket dat wij voor sponsoren hebben bedacht. Een upgrade voor iedere rijder die het goede doel een bijzonder warm hart toedraagt, maar vooral ook wil rijden. Met dit pakket garandeert u zich van een startbewijs, mits uw auto - dat moeten we er bij schrijven - voldoet aan onze strenge selectie criteria. Uiteraard zijn er nog meer voordelen, maar dat lichten wij graag in een persoonlijk gesprek nader aan u toe. 

Kosten van dit pakket bedragen € 1.950,00 excl. BTW

EPR Gold Sponsor

Als gold sponsor krijgt u waar voor uw geld. Los van uw bijdrage aan 'het goede doel' neemt u met meerdere equipes deel aan de rally. Uw logo is in alle media uitingen van de Eindhovensche Pinkster Rally 2020 prominent aanwezig en uw onderneming staat met een 1/1 advertentie op een prominente plek in het rallyboek dat elke deelnemer ontvangt. U heeft alle aandacht van de organisatie, wat betekent dat u met uw gasten op niveau luncht, dineert, slaapt en ontbijt (ook in die volgorde).    

Kosten van dit pakket bedragen € 6.000,00 excl. BTW

EPR Silver Sponsor

U staat niet alleen midden in de doelgroep, maar dankzij het Silver pakket ook nog eens in het middelpunt van de aandacht. Uw (bedrijfs)naam als ook uw logo zullen in onze media en middelenmix een prominente positie krijgen en u verwerft uiteraard een felbegeerd startbewijs voor een equipe van de 2020 editie van de Eindhovensche Pinkster Rally. Een directe verwijzing naar een speciale EPR landingspagina en link naar uw website, behoort ook tot de mogelijkheden. 

Kosten van dit pakket bedragen € 3.450,00 excl. BTW

WORD SPONSOR

TROTSE SPONSOR VAN

DE EERSTE EINDHOVENSCHE PINKSTER RALLY