Sponsoren?!

Gelukkig zijn er veel mensen die ons als organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. Want; natuurlijk dienen we een sluitende begroting te realiseren. Maar hoe meer er gesponsord wordt, hoe meer er over blijft voor het goede doel.
Natuurlijk zijn we los van deelnemers altijd 'op jacht' naar (nieuwe) sponsoren. We hebben hier een gedegen plan voor ontwikkeld, waarbij we invulling hebben gegeven aan verschillende sponsorpakketten. Zo kun je kiezen uit meerdere sponsorpakketten; platinum, goud, zilver en brons. Er is nog een vacature voor de positie van hoofdsponsor.

Wil jij deze felbegeerde positie voor de komende 3 jaar? Dan horen wij graag van je. Alles is namelijk bespreekbaar, want alles is voor het goede doel. We vertellen je hier in een persoonlijk gesprek graag meer over. Dus bel of mail ons, dan verankeren we een afspraak in onze agenda's.

Wil je sponsoren? Of staan je wensen er niet bij en wil je met ons een maatwerkpakket organiseren waarbij je organisatie maximaal tot recht komt? Bel dan met onze sponsorcommissie via 06-51368465.

Hoofdsponsor
€ 12.500*
Platinum
€ 10.000
Gold
€ 5.000
Zilver
€ 2.500
Brons
€ 1.500
Equipe zaterdag & zondag321
Equipe zondag1**1
Beach flag4321
Bedrijfsnaam op startboog
Bedrijfsnaam op shirt
Bedrijfsnaam op jack
Voorpagina routeboek
Dubbele pagina routeboek
Achterpagina routeboek
1 Pagina routeboek
1/2 pagina routeboek
Banner op website
Goodie in bag met logo
Logo item op hotelkamer

*     3 jaar lang (totaal € 37.500,-)
**   met bijbetaling ook zaterdag mogelijk

Hoofdsponsor

Platinum sponsor

Gold sponsoren

Silver sponsoren

Sponsoren